top of page

BEHANDLINGAR

Förutom zonterapi erhåller jag en mängd andra behandlingar. Dessa är:

Strykningsterapi

HLT

Zonterapi + HLT

Lymfmassage

Hälsoanalyser, stora o lilla paketet

GunillasZonterapi_008[1]_edited.jpg

HLT - HELLBERGS LIGAMENTSTEORI

Många människor som har problem med knän, höfter, ljumskar och rygg har en benlängdsskillnad. Oftast är problemet inte en reell benlängdsskillnad utan benen blir olika långa pga en felställning i bäckenet. För att komma åt det här kan en bäckenkorrigering göras och jag gör detta via Hellbergs Ligamentsteori (HLT). Här jobbar jag främst med vissa ligament i foten och får på så sätt kroppen och hjärnan att släppa på låsningar i bäckenet. Det kan krävas 2-3 behandlingar för att få full effekt.

lymfmassagebild.png

LYMFMASSAGE

Lymfsystemet är en viktig del i kroppens utrensningssystem. Ett nedsatt lymfsystem kan ställa till besvär i kroppen, t ex svullnader, inflammationer och värk samt ge ett försvagat immunsystem med risk för sjukdomar och infektioner. Vid lymfmassage jobbar man ytligare än vid vanlig massage och den upplevs därför lugnare och mer behaglig. Hela kroppen gås igenom och en behandling tar 90 minuter.

GunillasZonterapi_007[1]_edited.jpg

STRYKNINGSTERAPI

Är du trött och utarbetad, kanske deprimerad eller bara låg? Ibland blir en zonterapibehandling för tuff för människor som ligger lågt i sin energi.
Då rekommenderar jag istället strykningsterapi som är en mycket behaglig och avslappnande behandlingsform. Jag stryker och bearbetar meridianerna längs underben och fötter och på så sätt höjs livskraften.

Färska grönsaker i Basket

HÄLSOANALYS

Har du besvär med magen, ont i lederna, hudproblem eller nåt annat som krånglar i kroppen och du har svårt att komma tillrätta med?

Jag är utbildad Kost- och Näringsterapeut och kan hjälpa dig se över kosten och om du behöver några kosttillskott. 

Jag använder mig bl a av provtagning, intervju kring kost och levnadsvanor samt muskeltester för att utröna vad just du behöver tillföra eller ta bort.

Stora paketet: samtal kring kost och levnadsvanor, blodtryck, blodprov, muskeltester, zinktest, jodtest.

Lilla paketet: muskeltester, zinktest, jodtest och samtal kring kost och levnadsvanor.

KONTAKT

Handkraft, Torgg. 5 Vara Sweden 53431

073-5880971

  • Facebook
bottom of page